|
|
||||
|
||||
|
"Nőnek lenni" kihívás 09.03.05-03.22.
Közeleg a nőnap - ünnepeljük saját magunkat és ezt örökítsük meg a scrapbook segítségével! Készíthetünk digitális vagy hagyományos alkotást, vagy akár egy minialbumot is! Miért is jó nőnek lenni? Mit imádunk benne és mi okoz problémát?
Az alkotásod elkészítése közben gondold át és örökítsd meg a saját (vagy a globális) nőiességet! Az elkészült oldalakat a Scrapbook.hu hivatalos kihívásai galériába töltsd, a kulcsszavakhoz pedig írd be: nonek_lenni_0903 Elkészítési határidő: 2009.03.22.
Utoljára módosítva: betsie által : 2009-03-05 21:12 |
|
|
||||
|
||||
|
Ez nagyon tetszik Betsie, de annyira kevés az idő!! Lehet hogy csak nekem, de csomó szüli és névnap (barátnőmmel egy napon születtünk) és még jövő hét közepén el is utazunk 4 napra! Ez scrap szempontból "tragédia", egyébként nem!Szóval egy kicsit hosszabb határidőt nem lehetne? (kép egymásnak is jövő hét vége) JAJ, JAJ!!!:rolleyes2::stars:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Hát nem gondoltam, hogy én leszek az első
! Feltöltöttem ide: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=1546&c=17
|
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is az oldalammal
: itt látható
|
||||
|
||||
|
Napok óta próbálom megcsinálni, de azon kívül, hogy anyuka lehetek és érezhettem a pocimban Emmát nem jut eszembe semmi amiért jó nőnek lenni.
Igazából nem vagyok valami nőies alkat. Na még töröm a fejem.:kiss:
|
||||
|
||||
|
Nekem is nagy fejtörést igényel, az utóbbi években különösen háttérbe szorítottam önmagamat és magamban a klasszikus értelemben vett nőiességet. De persze épp ezért jó kihívás
(pláne ha rádöbbent hogy változtatnom kellene)
|
|
|
||||
|
||||
|
Remélem nem haragszotok meg ha adok egy két téma ötletet:
*regények, könyvek: A Nő (Dr. Csernus Imre - én speciel majdnem falhoz vágtam már az elején... ), Női magazinok, lányregények...stb.*kampányok: avon - mellrák ellen a nőkért, erőszak ellen a nőkért...stb. *nők akikre felnézünk: pl. Diana (akár a mostani kiállítás kapcsán?!) *mitológia: Vénusz (akár a festészetben is) *anyukád, nagymamád, lányod, unokád nőiessége? *kedvenc női ruhadarab, kellék?! harisnya, nyaklánc, magassarkú, rúzs, csipkebugyi?! ![]() *milyen nőket nem szeretünk?? *kedvenc illatod, virágod, színed...stb.? Írjátok be akár egy böngészőbe a nő, vagy nőiesség kifejezést, hogy eszetekbe jusson olyan is, ami most még nem!
|
||||
|
||||
|
Vagy még téma lehet, a női szív, a női lélek, a női gondolkodás (úgy mint pl. a "paramami" fogalom - Ancsika
), a női szem/látásmód is akár...
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is a kissé romantikus oldalammal. Belőlem ez a kihívás most ezt hozta ki.
![]() http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=1573&c=17 |
|
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy tetszenek...
Annak pedig még jobban, ha megindított Titeket a kihívásban!!! :cheesy:
|
||||
|
||||
|
Elkészültem, nagyon jó volt ez a kihívás
![]() Nő vagyok... ...és anya is vagyok Tudok nagyon nő lenni, és az anyaság se maradhatott ki, számomra ez a nőiesség beteljesülése, ezért két különálló, de egymáshoz szorosan kapcsolódó oldalt készítettem.
|
|
|
||||
|
||||
|
Lányok, az eddig elkészült alkotások nagyon tetszenek. Olyan klasszak és inspirálóak. Az enyém és készülgetőben van, csak én hagyományost készítek, még szerintem kell egy pár nap, megmondom őszintén azt sem tudtam, hogy kezdjek bele, de azért már alakul.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hű, lányok! Annyira szép oldalakat csináltatok!
Nekem még mindig csak halvány elképzeléseim vannak... |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Én is elkészültem ne haragudjatok de nem oldalt csináltam. Ez fénykép nekem és a barátnőmnek hogy „fogyjunk le mert akkor milyen csinosak voltunk” céllal. Már rég el akartam készíteni, így most megcsináltam a kihíváson belül. Őszintén gondolkodom egy „anya” oldalba is (neki is fél éves a babája), de nem is tudom most nincs olyan babás hangulatom. Remélem az idézettel nem bántok meg senkit, nem az volt a célom. http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=64 |
|
|
||||
|
||||
|
Lányok. nagyon tetszenek az oldalak, amit erre a kihívásra készítettetek!
Érdekes, hogy mindenki más aspektusból közelít a dologhoz. Hát ezért vagyunk sokfélék... Nekem még halvány gőzöm sincs, kifogytam az ötletekből.:embarassed: |
|
|
||||
|
||||
|
Jajj, engem nagyon inspirált ez a kihívás... szóval készítettem egy másikat is!
![]() ![]() 'A' verzió és 'B' verzió
Utoljára módosítva: Kolibri által : 2009-03-12 16:53 |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|