|
|
||||
|
||||
|
"Alkotó gyerekek" kihívás
Sziasztok! Láttátok a legújabb magazint?
![]() Egyik témája volt a gyerekek alkotásainak megörökítése. Ezzel kapcsolatban szeretnék most egy kihívást indítani. Rendhagyó módon régebbi oldalakat is benevezhettek, ha az megfelel a következőknek: - az oldal fő tárgya legyen a kisgyerek műve (rajz, festmény, gyurma, bármi) - Az oldal szólhat saját magunkról (gyerekkori rajzok), vagy ismerőseink gyerekeiről is. Lehet használni az alábbiakat is (de nem feltétel) - A magazinban ajánlott „beolvasztós” technikát ki lehet próbálni (ha nem egyértelmű valami, szívesen segítek - Gimp és Photoshop CS, amiben tudok) . Ehhez egyszínű (világos árnyalatú,natúr, semleges) háttérpapír a legjobb. - A blogomban van egy fontajánló gyerekekkel kapcsolatos oldalakhoz, ami a címfelirat tervezéséhez segítséget nyújthat. - Lényeg a szabad alkotás, és hogy büszkék legyünk a gyerekek munkáira ![]() - Határidő: július 1 A címkékhez másoljátok ezt be: rainbow_kihívás_alkotógyerek, és itt a fórumon is jelezzétek, ha van oldalatok. Íme kettő az én régi oldalaim közül, de még biztosan jövök hasonlóval ![]() Tavasztündér Cica az ablakban Sok sikert!
Utoljára módosítva: Rainbow által : 2009-06-02 07:59 |
|
|
||||
|
||||
|
Nekem pedig már el is készült az oldalam. Mondjuk, nem pont olyan lett, mint amilyennek fejben megscrapbookoztam pár napja, de majdnem ;-)
Sajna az ecsetek helyett jobb lett volna filc, de azom nincsen. Itt találjátok az oldalamat :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Erre a kihívásra én is tervezem még legalább egy ilyen oldal készítését.
De addig is, ötletadónak azoknak, akik esetleg nem látták a mostani SV-ben lévőt, hadd mutassam meg Márkó legelső igazi rajzáról készült oldalamat: A legelső rajzaid Tipp: Az ilyen témájú oldalakhoz nagyon jól lehet használni Rainbow: Festőpalánta készletét is! (az enyém is e készlet felhasználásával készült) |
|
|
||||
|
||||
|
Nos, elkészültem még egy képpel, amin Soma rajzai vannak, nem pedig az, hogy hogyan rajzol. Leírtam a képhez is, hogy az előző párjaként ugyanazt a háttérpapírt választottam, mint az elsőhöz.
Ilyen lett :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Készítettem egy külön galériát a kihívásnak, ide töltsétek: Rainbow: Alkotó gyerekek >> További kellemes alkotást mindenkinek!
|
||||
|
||||
|
Kata! Én ugyan készitettem egy oldalt, de nem tudom, hogy megfelel-e a kihívásodnak, mert a gyerekkori fotóhoz egy felnőttkori rajzát tettem a gyerekemnek. Ha nem fogadod el, esetleg nekiállok keresni egy régi rajzot.
Egyébként köszönöm a blog-tanácsokat, azt hiszem beváltak. Az oldalt a galériádba töltöttem fel.
| kihívás |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|