|
|
||||
|
||||
|
" Vintage stílusú háttér" kihívás
Legújabb cikkünkben egy vintage stílusú háttér elkészítésével ismertetünk meg benneteket.
A kihívás lényege, hogy ezt a technikát is alkalmazva készítsétek el alkotásaitokat. Bármit készíthettek(sb.oldal, képeslap, ajándékdoboz stb.)fantáziátokra van bízva. Lehet úgy is, hogy csak az alkotás egy részén szerepel ez a technika. A határidő: július 20. A nyertest sorsolással fogom eldönteni, nyereménye pedig egy hagyományos hozzávalókból álló csomag. ( a képet hamarosan mellékelem) az elkészült alkotásokat ide tölthetitek fel: Galéria Remélem minél többen kedvet kaptok a kihíváshoz és szebbnél szebb alkotásokban gyönyörködhetünk majd!! Ha bármi kérdésetek van, azt nyugodtan tegyétek fel itt a fórumon, akár a cikkel, akár a kihívással kapcsolatban. Jó alkotást kívánok!
Utoljára módosítva: Timcsoca által : 2009-06-20 11:47 |
|
|
||||
|
||||
|
Ó én biztos ki fogom próbálni, szuper ez a kihívás
|
||||
|
||||
|
Hű most jutott eszembe, el ne feledkezzünk Timcso kihívásráról! 20.-a a határidő... jajj csak meg tudjam csinálni, mert hétvégén elutazunk!
|
||||
|
||||
|
Már kommenteztem is, gyönyörű lett Csuti!!
Szánom-bánom bűnömet lányok, hogy nem tettem fel fotót a nyereményről, de az az igazság, hogy több készletet is összekészítettem és nem tudom eldönteni, hogy melyik is legyen! Azt viszont megígérhetem, hogy a nyertes nem fog csalódni!
|
||||
|
||||
|
Timi én ezzel(http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=51
az oldalammal részt vehetek? Ez is saját készítésű háttér, csak nem újságpapír!
|
|
|
||||
|
||||
|
Szia Timcso! Én is készítettem egy oldalt, de végül nem neveztem be, mert nem tetszett a kész mű! Majd még gyakorlom egy kicsit
Nem egy könnyű dolog ez...
|
||||
|
||||
|
Arra szeretnélek még megkérni, hogy légyszíves tedd át az oldalt ebbe a galériába: Timcsoca: vintage háttér készítése
A kép szerkesztésénél tudod megváltoztatni a galériát! Köszönöm!!:*
|
||||
|
||||
|
Lányok!
Ezennel lezárom a kihívást és van egy jó hírem a számotokra! A kihívás galériájában 2 alkotás látható(Bea és Csuti), valamint Merika is benevezte az egyik oldalát, ez eddig 3. Rendszeresen olvasom Rainbow(Kata) blogját és tudom, hogy ő is készített egy oldalt az általam ismertetett technikával. Itt láthatjátok. habár nem töltötte fel a galériába, én őt is beleszámolom. Tehát összesen 4. Mivel ez az első ilyen jellegű kihívásom, (ezzel már el is árultam, hogy lesz még) úgy gondolom, hogy köszönetképpen azoknak akik részt vettek benne, nem fogok sorsolni, hanem mindenkinek küldeni fogok egy kis csomagot. ![]() A címeteket priviben küldjétek el nekem légyszi!! Mégegyszer KÖSZÖNÖM a csodás oldalakat és a részvételt!:*
|
||||
|
||||
|
Hú de rendes vagy!!!! És nagyon figyelmes, mert Kata oldalára emlékszem és nagyon szupi! Mégegyszer köszi hogy részt vehettem, és talán legközelebb már új oldallal is tudok indulni! ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok minden "nyertesnek" Én sajnos még kevésnek érzem magam, hogy egy ilyen komoly hagyományosba belevágjak, de talán majd az egyik kihíváson már én is merek indulni
|
|
|
||||
|
||||
|
Juj, pedig fel akartam tölteni, de valahogy kimaradt, annyi mindenbe belevágtam mostanság egyszerre... Megnéztem a feltöltött képeket, csodaszépek.
Nagyon aranyos vagy, hogy mindenki nyer nálad, úgy örülök!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|