|
|
|||
|
|||
|
Nagyon szép készlet és minden darabja hasznos. Mindenki nagyon szépen dolgozott velük. Én is próbálkoztam, íme
Gyorsan csináltam egy újabbat: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=5169&c=17 |
|
|
||||
|
||||
|
Fiúk, Lányok! Sok szép alkotás érkezett már eddig is a kihívásra. Kicsit izgalmasabbá akarjuk tenni a dolgot, és szeretnénk ösztönözni mindazokat, akik gondolkodnak, hogy játsszanak-e.
Szabival felajánlunk egy 5 $-os kupont a kihívás nyertesének. (Pár boltban vagyunk regisztrálva, szóval talán mindenki talál magának egyet, ami tetszik. ) Gyertek, és játsszatok még többen!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Készen lettem én is. Itt látható.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Utoljára módosítva: Kriszta által : 2009-08-26 00:49 |
|
|
||||
|
||||
|
Gyönyörű a készlet, nagyon köszönöm. És elkészítettem vele az oldalamat is:
Legjobb barátok |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Gyerekek, fantasztikusak vagytok! Immár 35 alkotás van a galériánkban
Még két napig várjuk a továbbiakat, aztán összedugjuk a fejünket Sabeeval. Hát, nehéz dolgunk lesz, az biztos! |
|
|
||||
|
||||
|
Így az utolsó pillanatban még én is becsatlakoznék gyorsan. :-) Köszönöm a készletet, nagyon szeretem! Szerintem fogok még dolgozni belőle.
|
|
|
||||
|
||||
|
Na, kész lettem az utolsó pillanatban. Köszönöm a játékot! A képem itt van: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...7245#post27245
|
||||
|
||||
|
Lezárjuk a kihívást!!! Rengeteg gyönyörűbbnél gyönyörűbb alkotás érkezett hozzánk. Sabeeval úgy gondoltuk, hogya nekünk legjobban tetsző oldalt fogjuk díjazni, azaz nem sorsolni szeretnénk a győztest.
Mondhatom, kemény csata előtt állunk, még önmagunkkal is Néhány nap múlva visszajövünk az 1. helyezett nevével
|
|
|
||||
|
||||
|
Jankával végre kiválasztottuk a nyertest. Nehéz döntés volt, mert gyönyörű oldalak születettek
De végül mindkettőnk választása az alábbi oldalra esett ![]() Szóval, a nyertes, aki az 5$-os kupont megnyerte: . . . . . . . . . . . . . . . . . . Beszteri!!! ![]() Gratulálunk!!![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagy nagy gratula a nyertesnek!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
De örülök Beszteri, nagyon szép az oldalad! Gratulálok
|
||||
|
||||
|
Én is gratulálok külön a nyertesnek
Tényleg nagy döntés volt, higgyétek el! Még a 3 végső befutó közül is nehéz volt kiválasztani, ki legyen az 1. Olyan, mintha Chagall, Moné és Rembrandt közül kellene választani, pedig mindegyiket szeretem, de mindegyiket másért
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|