|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
A magazin "Nyári emlékek" című számában megjelent "Gyűrt hatású háttér készítése" című cikkhez szeretnék egy kihívást indítani. Aki kedvet érez, hogy kipróbálja ezt a technikát, annak alkotását szeptember 20.-án éjfélig várom a kihívás galériájába. Scrapbook.hu hivatalos kihívásai/Timcsoca: Gyűrt hatású háttér Bármit készíthettek, egy a lényeg: az általam ismertetett technikát alkalmazni kell az oldalon. (háttérnek vagy csak kiegészítőkön: betűkön, virágokon, lepkéken, leveleken stb.) A nyeremény egy általam összeválogatott ajándékcsomag, hagyományos hozzávalókkal. Jó alkotást kívánok!!
Utoljára módosítva: betsie által : 2009-08-18 22:47 |
|
|
||||
|
||||
|
Én is, én is, bár a múltkor is szerettem volna, valahogy kimaradt, sebaj majd lesz vintage háttér is meg gyűrt hatású elem
Annyit lehet tanulni tőled, és már hetek óta nem vettem papírt kezembe!!! :rolleyes2: Majd most!!!
|
||||
|
||||
|
Úgy tűnik, mindenem van itthon, úgyhogy belevágok én is. Muszáj már tanulnom ezt a hagyományos scrapbookozást, mert csak gyűjtögetek, mint egy kishörcsög, de nem használom fel a dolgaimat... pedig, ha tudnád, mennyi mindenem van már!
|
|
|
||||
|
||||
|
Szuuuuuuper!
Már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok , főleg, hogy olvastam a másik topikban a levegőn száradó gyurmáról a hozzászólásodat. Válaszoltam is rá!
|
||||
|
||||
|
Elkészültem, és még határidőn belül
A galériában láthatjátok második hagyományos oldalam Vasárnap kapja meg a húgom, addig én 'gyönyörködhetek' benne
|
|
|
||||
|
||||
|
Timcso! - utolsónak befutottam én is, sajnos a háttérpapirom nem száradt meg, igy csak a virág felel meg a kihivásnak. Remélem igy is elfogadod! Itt találod: http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=6118
|
||||
|
||||
|
Tegnap éjjel lezárult a kihívás, amelyre 6 gyönyörű alkotás érkezett.
Köszönöm Lányok!!:*A szerencsés nyertes pedig: TEEBOLYA Gratulálok, légyszi a címedet erre az email címre küld el: timcsoca@freemail.hu Nyereményed egy általam összeállított scrapbook csomag!
Utoljára módosítva: Timcsoca által : 2009-09-21 15:44 |
|
|
||||
|
||||
|
Gratulálok a nyertesnek.
Timcsoca gyorsan indítsd a következő kihívást, én is szeretnék nyerni hagyományos csomagot! ![]() Egyébként már attól nyertesnek éreztem magam, amit láttam, mikor átadtam az oldalam a húgomnak. (Anyuék is el voltak tőle ájulva) |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó érzés, ugye? Én Imádom azokat a pillanatokat! Nagyon-nagyon örülök, hogy szeretnél még kihívásokon részt venni! Van már tervben valami, de még titok!
|
||||
|
||||
|
Köszönöm!!!
Köszönöm szépen!!! Nagyon boldog vagyok ez az első kihívás amin nyertem!!!!
![]() Timcsoca küldöm az e-mail címem és remélem a következő kíhívásod is ilyen fantasztikus lesz, nagyon tetszett a technika, biztos hogy fogom még használni!!! Ide linkelem az oldalam a rend kedvéért.képem teebolya blogja ja és gratulálok a többieknek az oldalaikhoz, nagyon szuper mind!!!
Utoljára módosítva: teebolya által : 2009-09-22 13:02 |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|