|
|
||||
|
||||
|
Ki szeretne Kreatív Csapattag lenni?
A blogon épp az imént tettük közzé a már napokkal ezelőtt beharangozott szenzációs felhívást. Valahogy így néz ki, ha még nem jártál ott:
![]() A galériát, ahová várjuk alkotásaidat, itt találhatod: Vendég Kreatív Csapattag leszek 1. Fontos tudni: Azok, akik már vásároltak a webáruház újranyitása óta (2009. szeptember 21.) természetesen ugyanúgy indulhatnak a kihívásunkon! A pályázat egyik FONTOS feltétele, hogy az alkotásokhoz felhasznált hozzávalók TÖBB MINT A FELÉT (kb. 60%-át) a Scrapbok.hu webáruházából vásárold meg.[/B] Nagyon örömteli alkotást, és izgalmas versengést kívánunk! Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-10-02 09:50 |
|
|
||||
|
||||
|
Hűű, micsoda izgalmas hírekre virradtunk! (Én legalábbis erre keltem.) Fantasztikus!
Remélem, fiúk-lányok, hogy nekirugaszkodtok. Ha valaki nem érez magában még bátorságot egy 12x12 inches oldal elkészítéséhez, kezdje egy 8x8-assal (20x20cm) vagy készítsen egy képeslapot a magazinunk ajánlója segítségével Még pár nap, és már az újból is válogathattok! Ne felejtsétek el, hogy a magazinban már skicceket is találtok, azok segíthetnek.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon kíváncsian várom mindenki alkotását!
Aki még kezdő a hagyományos sb terén, az is bátran vágjon bele, hiszen a digis tapasztalatok nagyon sokat számítanak, pl az elhelyezésterv, a kiegészítők megválasztása és a színkezelés terén például! Izgatottan várom a pályázatokat!
|
||||
|
||||
|
Ó, micsoda lehetőség! Mivel vásároltam nálatok, biztos nem fogom kihagyni.
(De hogy csak max. hármat alkothatok, azt nem tartom be, max annyit töltök fel )Jól értem, ugye, hogy nem muszáj SBoldalt alkotni, lehet pl. könyvjelzőt, vagy hasonlókat is? |
|
|
||||
|
||||
|
Igen, jól érted. Természetesen nem muszáj scrapbook oldalt készítened. De ha Te nyered meg, utána már kíméletlenek leszünk és várunk Tőled oldalt is.
Hű, alig várom az alkotásaidat, Osli!
|
|
|
||||
|
||||
|
Osli én is kíváncsian várom az alkotásaidat és természetesen mindenki másét is!!Gyerünk fiúk-lányok, csak bátran, elő az ollóval és a ragasztóval!!
Nagyszerű lehetőség, nem igaz?...kár lenne kihagyni!![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Én szeretnék kreatív csapattag lenni,de a hagyományoshoz semmi affinitásom sajna,úgyhogy nem most jött még el az én időm.De a többieknek drukkolok!
|
||||
|
||||
|
Ó lányok! Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség és talán én jó példa vagyok, mint 100%-os digis (eddig
), hogy igenis jó előképzés a digi SB! Hiszen nekem is már 2 hagyományos oldalam is van! És még tetszenek is végeredmények...![]() Ideje hát mindenkinek szerencsét próbálnia és bedobnia mindent a győzelemért!!!! Hajrá! Hajrá! Hajrá!!! ![]() Én már annyira izgulok!!! És várom a gyönyörű alkotásokat!!! ![]()
|
||||
|
||||
|
Próba szerencse!!!!! Mindent ki kell próbálni! Én is digivel kezdtem, annyira imádtam(most is szeretem) naponta készült oldalam!Aztán kipróbáltam a hagyományost!!!!!! Más, de első bénaságok után általában megy az!!! A digit közben lehet azért készíteni, megy az párhuzamosan is!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én már készen vagyok, csak a fotót kell még megvágnom, és méreteznem
Remélem felcsigáztalak benneteket ![]() Az remélem nem baj, hogy egyben Timcsoca kihívásának is megfelel? |
|
|
||||
|
||||
|
Na, itt is vagyok az oldalammal. Először kisebbet akartam, de aztán maradt a teljes méret.
A varrást kicsit elhamarkodtam, de végül ilyenre sikeredett. Remélem tetszik nektek is. |
|
|
||||
|
||||
|
Fiúk, Lányok és Azok, akik már kacérkodnak a hagyományos scrapbookinggal, de még nem mertek belevágni!
Egy nagyszerű terméket szeretnék figyelmetekbe ajánlani. Ezt pedig nem vaktában teszem, hanem úgy, hogy én is megvásároltam, és teljesen odáig vagyok érte Ez pedig Vita Bella minialbum készlet. A készlet tartalmaz egy összehajtogatható minialbumot és 35!!! dekorelemet. Még vágni sem kell, mert die-cut, azaz előre kivágott Előnyei: olcsó (csak 990 Ft!!!), praktikus, minden kiegészítőt tartalmaz (csak ragasztó kell hozzá, illetve ha szeretnéd még extra dekorálni, akkor némi egyéb kiegészítő -- szalagok, gombok, stb.) és kicsi, ezért gyorsan, könnyen elkészíthető. Már nem lehet kifogás, hogy sokba kerülnek a hagyományos hozzávalók, mert ehhez tényleg nem kell más, mint kétoldalú ragasztó és némi szalag, gomb (fel kell túrni a varródobozokat... anyuét és a nagyiét is :rainbowsziv . Én most a férjemnek készítek belőle egy albumot karácsonyra. (Tessék nekiállni ezeknek, mert nyakunkon a karácsony ) Neki is állok fotókat válogatni és retusálni, machinálni, hogy az enyém kész legyen gyorsan. Remélem, kedvet csináltam hozzá ![]() Egyelőre gyönyörű kékes, zöldes színben lehet csak kapni, de remélem, később lesz belőle valami lányosabb kiadás is
|
|
|
||||
|
||||
|
Csatlakozom Jankához, itt van a kezemben, és kiegészítésül annyit, hogy kétoldalas(!) Ha valaki nem akar erős színt a belső oldal szintén mintás de szolidabban, és használhatja azt kívülre, belülre ragaszt egyszínű hozzáillő papírt, vagy nagyobb fotót! A kiegészítők szuperek, minden része gyönyörű!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem a harmadik oldalammal. Egy kis névelemzés.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is gyönyörködöm már benne egy ideje.
Tegnap el is kezdtem megtölteni, de a nyomtatóm közbeszólt, így már nagyon várom haza Ferit, hogy hozza a tintapatront![]() Szívből ajánlom én is, egyszerűen gyönyörű! A csillogós részei... :rainbowsziv:
|
||||
|
||||
|
Egy újabb alkotással jelentkezem, kicsit máshogy, most nem oldallal, hanem egy pop-up képeslappal. Sassafrass Lass Pocket Full of Rosies kollekcióját használtam hozzá ;-)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is.
A lehetőség fantasztikus,így hát megpróbálkoztam. Én, a digi nagy imádója...Sosem gondoltam volna,hogy belevágok, és határozottan élvezni fogom. Köszi!:*Itt található az oldalam. |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|