|
|
||||
|
||||
|
2010.01.10.
Milyen szép dátum! Boldog Új Évet Kívánok ezúton is a Scrapbook.hu minden tagjának, a Kreatív csapat és a Szerkesztőség nevében is. Új év, újévi fogadalmak... Neked mi ugrik be először, ha meghallod ezeket a kifjezéseket? Te hogy állsz az újévi fogadalmakkal?
Akárhogy is legyen, szerintem ez egy jó téma, amit érdemes oldalba foglalni. A témán kívül most semmi más megkötés nincs. Készíthetsz hagyományos vagy digitális oldalt, de akár minialbumot is. Ha van kedved játssz velünk! Az elkészült alkotásokat a Scrapbook.hu hivatalos kihívásai galériába várjuk. Egészen pontosan: ide. Határidő: 2010. január 24. vasárnap éjfél. ...és íme néhány alkotás, amelyet ez a kihívás ihletett: ![]() Nézd meg őket (hamarosan) a galériában is és ha már ott jársz, hagyj egy kedves kommentet. ![]() ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban, már ettől a kihívástól kezdve bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ********
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-02-08 16:32 |
|
|
||||
|
||||
|
De jó, hogy újra vannak kihívások! A téma is megmozgatta a fantáziám, igyekszem részt venni
A pontgyűjtés is remek ötlet!
|
||||
|
||||
|
De jó, új kihívás! Nem szoktam fogadalmakat tenni, de azért majd jövök egy oldallal!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Szuper hihívás volt, köszi! Naná, hogy feltöltöttem!
|
||||
|
||||
|
Itt az enyém is. Köszönöm a lehetőséget
|
|
|
||||
|
||||
|
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Franci! Pont az nap, mikor kiírtad ezt a kiírást, feltöltöttem ezt az oldalam, ami az újévi fogadalmamról szólt. Én ezt nevezném be a játékra, ha lehet!
|
||||
|
||||
|
Most látom, hogy már át is került az oldalad a kihívás galériájába.
Megyek is kommentezni.Örülök ám nagyon, hogy már 15 kép van benne. ![]() Még van hátra több, mint egy hét!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem a kis listámmal. A fedlap itt található:
http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=9781&c= A részletek a blogomban. sipike75.blogspot.com Köszi a játékot és a pontgyűjtési lehetőséget.
|
||||
|
||||
|
Most készítettem először képet scrapbook.hu-s kihívásra. Digitális kép. Csak második hete alkotok, legyetek elnézőek. Itt a kép: http://galeria.scrapbook.hu/showimag...atid=newimages
Kösz, hogy játszhattam. |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|