|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
tavaszra várva
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszi a készletet! Én is elkészültem.
http://galeria.scrapbook.hu/showimag...r&imageuser=26
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is az oldalammal, köszönöm a játékot, nagyon élveztem.
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is az oldalammal, itt található. Köszi Sabee ezt a klassz,színes,vidám készletet, öröm volt vele dolgozni!
|
|
|
||||
|
||||
|
Elfelejtettem ide belinkelni az oldalamat. Hagyományost készítettem, ha már Sabee volt olyan kedves és ehhez is alkalmassá tette a készletét. Köszi szépen.
Itt megnézhető.
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is itt vagyok az oldalaimmal, mert nem bírtam ki és egyből kettőt készítettem el! Bár ha kinézek az ablakon, még javában tart a tél... de hát a tavaszt várni csak egy ilyen készlettel lehet!
Oldalaim: Egy vidám nap emlékére Hugomnak
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem az oldalammal.
Sabee, öröm volt a készleteddel alkotni!!! Köszönöm szépen a játékot és a csodás freebie-t is!
|
||||
|
||||
|
Éva, ha kedved van nyugodtan csináld! Senki nem unja az oldalaid szerintem! Nagyon kedvesek és olyan szépek a fotók is mindig! Ez a közösség a digitális alkotásokat is egyenrangúként kezeli és ez nagyon jó!!!! Látod milyen sok kommentet is kapsz!!!
![]()
|
||||
|
||||
|
Én is elkészültem oldalammal
Sabee, csodálatosan szép, színes, tavasz hívogató készletet készítettél Öröm volt vele a munka
|
|
|
||||
|
||||
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|