|
|
||||
|
||||
|
Pontgyűjtés: Tavaszra várva
Ezen a héten én hívlak játékra Benneteket. Készítettem egy digitális készletet, csupa vidám, kézzel rajzolt elemekkel. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ebben a nagyon hideg időben én már egyre jobban várom a tavaszt. A készlet készítése közben is folyton ez járt a fejemben. Nem hiába lett ennyire színes az egész
![]() A feladat csupán annyi, hogy készítsetek egy oldalt, amihez felhasználjátok a készletemet is. A hagyományos alkotókra is gondoltam, mert a készlet minden eleme egyszerűen kinyomtatható. A téma szabadon választható. Határidő: február 7. éjfél Az elkészült alkotásokat kérlek a kihívás galériájába töltsétek fel: Sabee: Tavaszra várva Jó szkreppelést kívánok Mindenkinek ![]() ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban, már ettől a kihívástól kezdve bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ******** Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-02-08 16:33 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszik a készlet! Tuti jövök egy oldallal!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon édes a készlet, én is jövök majd egy oldallal!
|
||||
|
||||
|
Szabi, a digitális rajztábla és Te abszolút nyerő páros vagytok. Ezt ez a készlet is bizonyítja. Imádom a virágaidat, és a készlet színeit. Gyönyörű az egész, alkotásra készteti az embert, az biztos. Én is jövök majd egy tavaszbahajló oldallal.
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-01-26 11:27 |
|
|
||||
|
||||
|
Csodaédes vidám készlet, számíthatsz rám is egy oldal erejéig!
Tagságaim: Viva Artistry,Fanette Designs, Dido Designs,Studio Diamante,Tempus Fugit Designs, AnnaBV Designs, Dreamland Digital Designs,Camila Designs, Sashinamama Designs, Pouyou Designs,Droopette Designs,Choukette Designs, NBK Designs,Sashinamama Designs, Timo Designs,Starlight Designs , Pink Lotty Designs,ET Designs![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
nagyon vidám a készlet!!! már kész az oldalam
feltöltöttem:http://galeria.scrapbook.hu/showimage.php?i=10087&c=120 ha lesz időm, kipróbálom hagyományosba is! köszi még 1x!!! |
|
|
||||
|
||||
|
tavaszra várva
Remek kis készlet lett! Már szintem a levegőben érzem a tavaszt! Nagyon kíváncsivá tettél ezzel a digitális táblára való rajzolással kapcsolatosan! Szuper dolog lehet ha ilyen jó készletet lehet vele készíteni!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is jöttem egy digivel.
Itt is mondom, hogy imádom ezeket a rajzocskákat, nagyon, nagyon ügyes vagy Szabi. Köszönöm ezt a szuper freebiet és az inspirációt!
|
||||
|
||||
|
Volt egy kis szabad (?! vagy inkább alvás...) ...időm, és egyből készítettem egy oldalt. Sabee, imádtam a készleted, és köszönöm a játékot!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|