|
|
||||
|
||||
|
Jó reggelt Mindenkinek!
Újabb hét, újabb pontgyűjtő kihívás a részünkről. Gondolom, már alig várjátok! A hétre egy érdekesnek ígérkező feladatot találtam ki: liftelni kell. Oké, ez még nem érdekes, de várjátok ki, hogy mit Szeretném, ha a változatosság kedvéért nem scrapbook oldalakból merítenétek inspirációt, hanem moziplakátokból, CD borítókból, (nyomtatott) reklámokból. Huh!Számomra a liftelés lényegét éppen ez adja: merítsünk inspirációt, vegyünk át valamit az oldalról, és tegyük azt a magunkévá. Legyen az az elrendezés, a szövegformálás, a díszítés hangulata, fő elemei, bármi, ami megtetszik. Mellékelek pár képet, mire is gondoltam, de nyugodtan keressetek a neten mást. Arra kérlek Benneteket, hogy miután kész vagytok az oldalatokkal, ebbe a topicba illesszétek be a liftelt képet , hogy lássuk, mi is volt az eredeti, valamint a galériába feltöltött oldal linkjét is. [Ha a megjegyzés mezőnél a részletesre kattintotok, számos új opció jön elő. Ott van egy gemkapocs, amivel fel tudtok tölteni ide képeket. Kérlek, külső linket ne helyezzetek el!] Határidő: február 21. éjfél Az elkészült oldaladat ide töltsd: Janka:Lift egy csavarral Jó szórakozást! Kiváncsian várom oldalaitokat! ![]() ![]() ************************************************** ******** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban, már ettől a kihívástól kezdve bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ************************************************** ******** Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-02-08 16:33 |
|
|
||||
|
||||
|
Az én oldalamat az Apádra ütök c. film plakátja alapján készítettem.
![]() Nagyon élveztem, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegyen részt a kihívásban, mert nagyszerű dolog sülhet ki belőle!
Utoljára módosítva: betsie által : 2010-02-08 09:35 |
|
|
||||
|
||||
|
Nem kell lekoppintani az egész plakátot! Direkt ezért választottam ezt a témát. Kapd el a hangulatát, az elemeit, a stílust! Pl. a Bűbáj plakátjából kiindulva bármilyen fantasy oldalt el tudok képzelni, amit sokan csinálnak is
A lényeg, hogy kapj inspirációt a képből
|
|
|
||||
|
||||
|
Hű...ez aztán a kihívás! Még nincs semmi elképzelésem, de megyek is keresgélini, inspirálódni
|
||||
|
||||
|
Janka! Ez annyira jó! Ráadásul pont vagy két hete tervezek egy oldalt, amihez moziplakátot akartam keresni. Úgyhogy biztos, hogy jövök!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Janka! Ez egy fantasztikus kihívás volt! Elolvastam a kiírást, kerestem egy plakátot, és már el is készültem! Hűűű nagyon tetszett a játék!
Az oldalamat itt találhatjátok! A Bűnös viszonyok című film plakátja adta az ihletet!
|
||||
|
||||
|
Janka! mindig olyan jó ötleteid vannak! Ez aztán kihívás a javából! Próbálok majd én is alkotni valamit!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon édes ez az ugráló pont! Nekem nagyon tetszik ez a pontgyűjtés... izgalmas a játék így!
| Megjelenítési módok | |
|
|