|
|
||||
|
||||
|
Én mindig feltöltődöm, nem alkotok, csak vásárolok, nézegetek, beszélgetek, és úgy örülök mindenkinek. Most sem tudtam mindenkivel beszélni, hamarabb eljöttünk, de legközelebb végig maradok.Rengetegen voltunk, (olyan jóóóó)lehet hogy még nagyobb terem kéne??????
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
El is hiszem, hogy itt nagy volt a csönd, mert a klubon teljes telt ház volt!
Jajjj eszméletlen jól éreztem magam! Annyit nevettünk..... ![]() ![]() ![]() ![]() Rengeteg sok mindent beszereztem.... Bár még dugdosom a férjem elől! Mindig olyan fantasztikus a társaság, sok újdonságot tanulhatunk egymástól. Megcsodálhatjuk a sok sok albumot, de remélem legközelebb mindenki újra elhozza, mert soha nem érek a végére ![]() Úgy imádom ezeket a napokat.... várom a következő alkalmat és hogy kiürítettük az áruházat, biztos jönnek majd az újdonságok!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Megjöttem én is! Ez a mai nap ismét egy eszméletlenül klassz nap volt így együtt! Olyan jó sokan voltunk,régiek,újak ( szerintem nem is sikerült mindenkivel megismerkednem ) A hangulat isteni volt! Vásárolgattam egy kicsit,de javarészt több tonnányi mindenfélét lyukaszgattam,mert ismétcsak fantasztikus szerkentyűket hoztak a kedves scrap társak. Csak hogy párat említsek: cimke,lepke,kétféle levél,virág. Köszi mindenkinek akitől elcsórtam. Ritának köszi mégegyszer a papírfecniket,azokból is szupereket lyukaszgattam. Altalena-Brigi pedig egy nagyon remek virágkészítési technikával ismertetett meg bennünket. Neki is köszi! Egyszóval megint feltöltődtem egy kis időre!!!!!!
![]() Jaj a tea filtervirágok majdnem kimaradtak! csodás,hogy miket tud Hgizzy-Bogi azokból allkotni! Kaptunk is belőle! Kösziii! Utoljára módosítva: Totyi által : 2010-02-06 17:11 |
|
|
||||
|
||||
|
Én teljesen újként voltam ott a klubnapon. Köszönöm szépen a kedves fogadtatást. Nagyon jól éreztem magamat.
És nagyon kíváncsian várom, hogy tudtok-e majd alkotni valamit a teavirágjaimból.
|
|
|
||||
|
||||
|
De jó volt ma veleteket, isteni volt a hangulat!!! :*
Tessék sokat alkotni és feltölteni a galériába, alig várom, hogy lássam miket készítetek!!
|
||||
|
||||
|
Én mint mindig...fülig érő szájjal értem haza! És Kedves Brigi...még mindig kacarászom..
![]() ![]() ![]() ![]() Jajj, annyira jól éreztem magam köztetek! Szerintem ennyit hetek óta nem nevettem! Igazából alkotni nem alkottam, de inkább azért mentem, hogy beszélgessek, és feltöltődjek közöttetek! (és persze a vásárlást sem hagyhattam ki )Köszönöm Mindenkinek!! Szuper volt! Már várom a következő talcsit! |
|
|
||||
|
||||
|
Én is nagyon jól éreztem magam, bár nem sokat, de alkotgattam is. Brigi, hazafelé muszáj volt elmennem abba a bizonyos boltba azért a bizonyos dologért... de kellett mást is vennem, amivel a kosárban eltakarhattam, nehogy Angi harsányan megkérdezze, hogy "Anya, ez mi?"... sikeresen álcáztam, baj nélkül elrejtettem, és nagyon várom a valentin napot.
|
|
|
||||
|
||||
|
Szuper volt ma a klubban. Jó volt látni a régieket és újakkal ismerkedni.
![]() Megint készült egy-két fotó. Itt láthatók. |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ó Bea, már neked is van olyanod..... én is csak itt röhögcsélek magamban, úgy mint Anett! Hát ez nagy szám volt az biztos.... élménybeszámolóval valentin nap után biztos jövök!![]() ![]() Bár ezt csak az érti, aki ott volt az asztalnál...úgy 10-en, de már jó ideje nem nevettem ekkorát
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
![]() Annyira jó volt a mai nap is! El sem tudom mondani! Secima! Köszönöm a képeket .) Nem is figyeltem, azthittem csak két képet csináltál rólunk Jól belefeldkeztem megint a "munkába" ![]() Aztán csajok hajrá a Valentín nappal ![]() És is röhincsélek magamban, némán, nehogy Gergőt felébreszem! Szofi! Köszönöm a vágógéphasználati lehetőséget! Imádom a virágokat! Kolibri, neked pedig a gyerekeskedést Olyan jó megbeszélni valakivel ezeket a dolgokat, főleg,hogy csak1 hónap van a két tücsök között ![]() Annyira örülök mindenkinek! ![]() Remélem legközelebb még többen leszünk! |
|
|
||||
|
||||
|
Secima! Köszi a sok fotót! Olyan jó volt látni legalább képen Benneteket. Sok számomra új arcot is felfedeztem.
Köszi a többieknek is a beszámolót. Még a titokzatos mondatokat is jó volt olvasni. |
|
|
||||
|
||||
|
Köszi Szabi, én is nagyon örülök, hogy személyesen megismertelek!
![]() Brigi, én is veszek majd olyan izét, újabb próba- szerencse alapon.
|
||||
|
||||
|
Évi, köszi a képeket! Imádom nézegetni ezeket! Annyira jó érzés, hogy láthatlak benneteket legalább így. Nem baj, majd egyszer...
|
|
|
||||
|
||||
|
Annyira jó volt olvasni a sok kedves, és lelkes hozzászólást! Nekem is csodálatos volt a tegnapi nap, amit Veletek tölthettem. Klassz volt, hogy egyeseket már "régi" ismerősként üdvözölhettem, és nagyon jó volt, új barátokat is szerezni!
Amit sajnálok, hogy most sem volt elég az idő arra, hogy mindent végignézzek, és több mindenkivel beszéljek. Na, majd legközelebb...Évi, neked külön köszi a fotókat! ![]() Betszi, Gigi! Nem győzöm elégszer ismételni mennyire fantasztikus emberek vagytok, hogy mindezt megteremtettétek! Hisz' ajándék minden nap, amit együtt tölthetünk!
|
|
|
||||
|
||||
|
Kicsit visszafogottan fotózok, mert nem tudom, hogy mennyire örültök neki. Ilyenkor meg sajnálom, hogy nem fotóztam többet. Azt hiszem azoknak is jó látni, akik ott voltak, és azoknak is, akik nem tudtak eljönni.
Na, majd legközelebb.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszönjük, kedves vagy. A legjobb, hogy befogadók vagytok az egészre, az együtt töltött idő számotokra is ugyanúgy értékessé vált. A hangulatot pedig már mindig a résztvevők alakítják - jó átélni, hogy mindig egyre jobban érezzük magunkat, hangosabb a nevetés! Nekünk is öröm, hogy erre lehetőségünk van. Erre az egészre.
|
|
|
||||
|
||||
|
Szépen lassan én is ideértem! Nagyon jól éreztem magam a klubban. Remélem máskor is el tudok menni és picit többet beszélgetni veletek!
|
|
|
||||
|
||||
|
Azt szeretném megkérdezni, hogy áprilisban lesz klubnap? A május 8. olyan messze van.
|
|
|
||||
|
||||
|
Évi, én úgy tudom, hogy lesz április 10.-én. Legalább is Gigiék ezt mondták a kézműves kiállításon!
|
|
||||
|
||||
|
Ó, köszönöm a kérdést. Igen, ahogy Brigi is mondja, Április 10-én várunk legközelebb benneteket... hogy hol, azt jövő héten mutatjuk meg Nektek hétfőn.... Óriási a meglepi, azért is nem tudok jönni napközben, mert ezt intézem. Nagyon fogtok örülni neki!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|