|
|
||||
|
||||
|
Kérdések a Scrapbook Klubbal kapcsolatban
Jártál már a Klub információs oldalán? Még nem? akkor kattins ide: Scrapbook klub További kérdésed van? Itt tedd fel bátran!
Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-10-30 16:59 |
|
|
||||
|
||||
|
Nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e valami időponthoz kötött program, vagy csak úgy lesz majd, ahogy a helyzet alakítja. Na ezt nagyon nem sikerült megfogalmaznom! Szóval végig nem tudok ott lenni, de ha van valami olyan terv, hogy mikor lesz valami action, akkor úgy mennék, hogy az az időpont beleessen az ott töltött időmbe.
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Mi színházba megyünk 3-ra, de az elején mindenképpen ott leszek.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ó szerintem találunk majd egy kis pihenő helyet nektek
Mindent meg lehet oldani
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Kérdéseim: gyerkőcök bejöhetnek-e? Elvileg szervezek nekik programot, de előtte-utána benéznének...
Ha szerdán rendelek a webáruházból átvehetem-e azt már a klubnapon? Pinceklub... azaz lehet ott venni pl innivalót, kávét?
|
||||
|
||||
|
nem tudom, hova írjam, úgyhogy ide jelzem. Megpróbáltam feliratkozni a Scrapbook klub oldalán az értesítő levlre, de a feliratkozás gomb megnyomyására csak egy hibaüzenetet kaptam (500 - Internal Server Error). Nálam van a hiba, vagy más is találkozott ezzel?
|
|
|
||||
|
||||
|
Sziasztok!
Természetesen jöhetnek a gyerkőcök is, igyekszünk néhány játékot biztosítani nekik, hogy ők se unatkozzanak! ![]() Linsey, természetesen a szerdai rendelésedet átveheted szombaton! :rainbowsziv: Örülök, hogy jöttök, nagyon várom már! ![]() A büfé sajnos nem üzemel szombaton, de mi biztosítani fogunk vizet, kávét, teát... Maja, Gigi megnézi a problémát hamarosan, köszi, hogy jelezted!
|
||||
|
||||
|
Icka, köszi a kérdést. A klubnapokon szabadprogram lesz, hiszen lesz aki többet, lesz aki kevesebb időt fog tudni velünk tölteni. Lehet beszélgetni, nézegetni, de szerintem biztosan néhányan (talán én is...) nekifogunk alkotni. Szóval, a javaslatom, gyere, ahogy tudsz, és addig maradsz, ameddig van kedved, és tudsz...
|
|
|
||||
|
||||
|
Éva, Andi, Brigi, Maja, Titeket is nagyon várunk! Maja, köszi a visszajelzést, elmondanád, hogy ez mikor volt? Mert ma 10-kor azt az infót kaptam a szolgáltatónktól, hogy elvileg mindennek működnie kellene...
|
|
|
||||
|
||||
|
Szia Maja,
az "500 - Internal Server Error" csak átmeneti jelenség lehetett. Néha előfordul az ilyesmi. Ha továbbra is fennáll nálad, akkor kérlek jelezd nekem. G1 |
|
|
|||
|
|||
|
Sikerült feliratkoznom
|
|
|
||||
|
||||
|
Kedves G1, és Gigi!
Most nekem is sikerült feliratkoznom, köszönöm a segítséget! Maja |
|
|
||||
|
||||
|
Szia!
A büfé sajnos szombaton nem lesz nyitva, vizet, kávét, teát biztosítunk, szendvicset természetesen mindenki hozhat magával.
|
||||
|
||||
|
Az étkezés témához még hadd fűzzem hozzá:
Továbbá a Lehel téri piac egyből szemben van velünk, és a Westend éttermes vége kb. 10 perces sétára (mindkét hely közelsége fontos volt számunkra a hely kiválasztása szempontjából). Ezeken a helyeken lehet ételt vásárolni. |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon örülök ennek a klubnak, szuper lesz, és nagyon sajnálom, hogy az első alkalmon nem tudok részt venni, az október első hétvégéje nálunk több szülinappal és Petra névnappal telik, de a következőn tuti ott leszek, és már előre nagyon örülök, mert:
- olyan jó lesz újra találkozni azokkal, akiket már ismerek személyesen is, - olyan izgalmas lesz megismerni azokat, akikkel még csak a honlapon találkoztunk, - olyan jó lesz látni a csodálatos alkotásokat élőben, - olyan jó lesz tanulni tőletek, ellesni a különböző fogásokat, - olyan jó lesz együtt alkotni!!!! Szóval én nagyon várom, nektek pedig teljen jól a szombati nap!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hülye kérdés: Esetleg nem baj, ha hozom a laptopot, és amíg ti hagyományosotok, és mondjuk már kigyönyörködtem magam, akkor azon meg lehet digizni? Nem tudjátok, hogy vezeték nélküli Internet elérhető-e ott?
|
|
|
||||
|
||||
|
Jujj, de jó, hogy beírtad mikor lesz a következő, akkorra tuti nem szervezek semmit, mert nagyon-nagyon szeretnék menni. Sajnos most nem fogok tudni, menni, de Ti érezzétek nagyon jól magatokat, kérünk beszámolót és a következőre már viszem én is a pocakomat (vagy ő engem
)
|
|
|
||||
|
||||
|
Ahogy írtuk a Scrapbook klub információs oldalán itt a honlapon
"Scrapbookozási lehetőséget biztosítunk: az alapvető eszközöket (vágóalátét, művészkés, olló, kétoldalú ragasztószalag, vágógép) rendelkezésre bocsátjuk, csupán fényképet kell hozni és a helyszínen vásárolhatók hozzávalók." Az eszközök persze, csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, de ki tudjuk várni egymást is.... Vásárolható hozzávalókból lesz sok. A többi kütyüt, saját papírt, kedvenc bélyegzőket, bélyegzőpárnát, csini kincseket nyugodtan hozzál, ha szeretnél konkrétan alkotni is.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ahha, szóval kisbőrönd...
![]() ![]() legalábbis én sosem tudom előre mit fogok használni... )
|
||||
|
||||
|
Az itteni scrapnap tapasztalataiból kiindulva azt tudom javasolni, h kicsi projektet érdemes csinálni, ha már mindenképpen akartok alkotni. Minialbum - az a kerek gyűrűs pl.
Én az elején akartam csinálni oldalt, de a végén már csak a vágógépekkel és a bélyegzőkkel gyártottam magamnak dolgokat
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is azon gondolkodtam, hogy mit vigyek magammal... de lehet, hogy most csak megfigyelő és vásárló leszek. Majd a tanfolyamon gyakorlok
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Én sajnos nem tudok most menni!!
![]() Igaz én már kikeveredtem a betegségből, nagyjából, a lábam is egész jól szuperál( leestem az íróasztalomról és összevissza vertem magam)de most meg a kisfiam lett nagyon beteg. Egész hétre kiírta a doktornéni az oviból. ..és a párom is dolgozik szombaton, ezt épp az előbb tudtam meg. Gondoltam, ha a kisfiam jobban lesz addigra, akkor elmegyek, de így már semmiképp sem tudok, mert nincs ki vigyázzon rá, betegség után meg nem akarom ilyen hosszú útnak kitenni. Viszont a következő időpontot már most bekarikáztam a családi naptárban!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|