Vissza   Scrapbook.hu Fórum > Hírek és akciók a Scrapbook.hu-n > Scrapbook Tanfolyam

Válaszol

LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-01-31, 21:11
Új tag

Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 6
Sziasztok! Én /időhiány miatt, amiben mindig vagyok/, most szeretném megköszönni a sok segítséget, ötletet, amit a tanfolyamon kaptam. Én közel húsz év /GYES GYED,GYET/ után kicsit félve indultam egy ismeretlen közösséghez. Soha nem felejtem el Gigi és Betsie valami egészen elképesztő kedvességét, közvetlenségét már az első alkalommal. S a többiek? Mindenki valamiért különleges emberként marad meg a szívemben. Ha lesz folytatás / s miért ne lenne? - ugye Gigi?/, VELETEK szeretném a következő tanfolyamot is "végig tanulni". Mivel nem tudhatom, hogy kivel, mikor találkozom legközelebb, mindenkinek sok élményt, rengeteg ötletet, szép alkotásokat kívánok szeretettel!
Válaszol idézettel
Régi 2010-02-18, 11:24
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor indul a következő kezdő tanfolyam. Sajnos úgy látom erről a négyesről lecsúsztam. Meg hogy hol lehet jelentkezni, mert azt sehol nem találtam. Teljesen magával ragadott ez a technika és ki szeretném próbálni.
Válaszol idézettel
Régi 2010-02-18, 12:42
Gigi avatarja
Alapító tag

Hely: Budapest, Újpest
Összes hozzászólás: 947
Képek: 257
Idézet:
Bettyó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia!

Őszintén örülök, hogy érdeklődsz a tanfolyam iránt! Remélem, sikerül majd részt venned!

A következő tanfolyam, amely e második, már megkezdett sorozat második modulja lesz, jövő szombaton, február 27-én lesz. Új sorozatot egyelőre még nem terveztünk párhuzamosan elindítani. Ha gondolod, csatlakozz hozzánk e második modulra!

Regisztrálni
mindig a Scrapbook Tanfolyam menüpontban lehet, de valóban csak akkor, ha épp látható a modul mellett egy nagy színes gomb. Ennek az az oka, hogy a helyek nagyon gyorsan be szoktak telni, ezért csak néhány napig látható mindig. Sőt, aki már korábban részt vett egy modulon (jelen esetben az első modul résztvevői, ill. azok, akik arra regisztráltak, de a hó miatt esetleg nem tudtak eljönni), ők korábban regisztrálhatnak, ennyi előnyük van, még azelőtt, hogy megjelenne a színes regisztrációs gomb.

Figyeld, kérlek, ezt a témát a jövő hét elején, ill. a Tanfolyam menüpontot. Itt jelezni fogom, hogy tudsz-e még a szabad helyekre regisztrálni.

Nagyon örülnék neki!
Régi 2010-02-18, 13:14
Új tag

Összes hozzászólás: 2
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Igyekszem jövö hét elején szemfülesnek lenni. Remélem sikerül!!!
Válaszol idézettel
Régi 2010-02-21, 21:33
Új tag

Összes hozzászólás: 1
Képek: 1
Zárt fórum

Kedves Gigi és Betsie!

Megkaptam az e-maileteket a zárt fórummal és galériával kapcsolatban, és ahogyan említettétek is a levélben nálam előjött a jogosultsági probléma. Írtam a megjelölt e-mail címre, de azóta semmi változást nem tapasztaltam.

Kérlek segítsetek megoldani a problémát.

Előre is köszönöm:

Pere Viki
Válaszol idézettel
Régi 2010-02-21, 22:04
Gigi avatarja
Alapító tag

Idézet:
PereViki eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Rendben, elnézést kérek, Viki! Ránézek, és igyekszem megoldani. Holnap amúgy is megy Neked, és még sokan másoknak is e-mail.
Régi Tegnap, 20:56
Detti avatarja
Új tag

Hely: Tokod (Esztergom mellett)
Összes hozzászólás: 5
Képek: 13
Gigi! Tudjátok esetleg, hogy mikor lesz a köv. tanfolyam? Köszi előre is! Detti
Válaszol idézettel
Régi Tegnap, 21:00
Gigi avatarja
Alapító tag

Idézet:
Detti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igen, bocs, most rakom le a srácokat, és mennek ki az eddigi résztvevőknek a regisztrációs levelek. Most szombaton lesz.

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Témákat nem hozhatsz létre
Nem küldhetsz válaszokat
Fájlokat nem csatolhatsz
Hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Hangulatjelek bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva

Fórum ugrás

A pontos idő 02:40 , a GMT +1 időzóna szerint.