|
|||||||
| Szombat, május 1. Nemzetközi Scrapbook Nap kihívásai - 2.nap |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Gigi: Interaktív kihívás: Scrapbookos édesanya vagyok
Az én kihívásom ötlete Jankától származik. Holnap a nagy napon, a Nemzetközi Scrapbook Napon, megpróbáljuk összehozni, hogy egy kihívásban a honlap látogatói (akár budapestiek akár a fővárostól távol élők), valamint a Scrapbook Klubon részt vevők együtt közreműködjenek egy kihívásban.
Az alaptémát a holnaputáni anyák napja inspirálta. Témája: Scrapbookos édesanya vagyok* *a leendő anyukák se búsuljanak, ők így értelmezhetik: Scrapbookos édesanya leszek A feladat:
Mitől lesz interaktív ez a kihívás?
Milyen fotóból alkossunk?
Mi a leadási határidő?
Hol és hogyan lehet szavazni? Kik szavazhatnak?
Remélem, tetszik majd a játék, és minél többen részt fogtok venni! :hehe: **Ezt a közvéleménykutatást a Google Docs rendszerével készítettem, ami teljes anonimitást biztosít. Nem derül ki még számomra sem, hogy ki mire szavazott, csak a szavazatok számát és eredményét láthatom. *********************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ***********************************************
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-05-01 07:59 |
|
|
||||
|
||||
|
hát én még ilyenről soha nem hallottam. :P Ez annyira jól hangzik, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. Addig is összeszedem a gondolataimat, meg a fotóimat. :rolleyes: Csak azt sajnálom, hogy az online csapatban leszek, de azt is csak azért, mert ez azt jelenti, hogy nem mehetk holnap a találkozóra. Innen üdvözlöm a társaságot. :szia:
Ki lesz még online?
|
||||
|
||||
|
Figyelem! elindult a szavazás! Itt a kihívás indító hozzászólásába feltettem a szavazás kérdőívét!
Várom a válaszaitokat!:thumbsup: :olelke:
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-04-30 22:19 |
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon szomorú vagyok mert én még online sem tudok itt lenni. Mostantól kezdve mindenből kimaradok, mert elutazunk és csak hétfőn jövünk vissza. Egy vígasztal, hogy Anyukámhoz megyünk és viszem az albumomat.
![]() Érezzétek jól magatok az elkövetkező napokban! :olelke:
|
||||
|
||||
én is sajnálom, hogy most nem találkozunk, de Veled örülök, hogy a szép albumod átadása következik a hétvégén! Majd bepótoljuk. Jó utat Évi! :szia:
|
||||
|
||||
|
Szavaztam én is. Sajna én sem tudok menni a klubba, de online leszek én is. Holnap férjem anyukájához megyünk+ majális, vasárnap anyukámékhoz, Neki a szülinapja is most lesz. Este azonban jövök, kb 10 körül.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon jó az ötlet! :thumbsup: bár a témával akadnak problémáim :P
Nem tudok klubba menni és online is max este leszek. Nagy szülinapozás lesz nálunk. De azért mindenkit :olelke:
|
||||
|
||||
|
Köszönöm szépen mindenki előzetes jelzéseit, örülök a kedves reakcióknak is! :thumbsup: Már 21 kérdőív-kitöltés történt! :thumbsup:
Közben megnyitottam a mai kihívások galériáit, köztünk ennek a kihívásnak a galériáját is. Belinkeltem a kezdő hozzászólásomba is, de itt is jelzem, ide kell majd feltölteni 12:00 órától az alkotásaitokat. Kérlek Benneteket, a kép leírásába jelezzétek majd, hogy az online csapat vagy a klubos csapat kihívására alkottatok-e! Galéria: Gigi: Interaktív kihívás
|
||||
|
||||
|
Szavaztam én is! Én is onlány leszek! Kisebb megszakításokkal, mert nem leszek folyamatosan itthon!
|
||||
|
||||
|
Rendben, várok mindenkit! Időnként majd ide is be-benézek. Már 26-an szavaztatok!
![]() Most nyomtatom épp a klubnapos kérdőíveket, hogy lehessen min ikszelgetni.
|
||||
|
||||
|
Szerintem azt, amiből amúgy is alkotnátok. Én is csak "bedobáltam" mindent, mert, ha nem sikerül ma befejezni (nekem tuti nem!), akkor majd holnap estig még otthon megtehetjük, és akkor ott kiegészíthetjük ezzel-azzal. Hm?
Esetleg a webáruházból nálunk is ki lehet egészíteni a készletet, ha valami megtetszik. :rolleyes: Most kedvezményes a vásárlás a klub résztvevői számára is.
|
||||
|
||||
|
Igyekeztem a "kötelező" hozzávalók listáját az alapeszközökre koncentráltan felkínálni, szóval, amiből választhat az online csapat számunkra, klubos csapat számára, nem tartalmaz nagyon különös elemeket, ha megnézed.
![]() Súgok annyit, hogy az akril festékes maszkolás, a fémdísz és a rub-on/transzfermatrica NAGYON le van maradva...
|
||||
|
||||
|
én is megpróbálok jönni, csak az éteren keresztül tudok sajnos
![]() mindjárt újra visszaolvasok, mert még nem teljesen világos mi a föladat:emarassed: (és a lányom nyúz, hogy csináljam meg a haját a fiúk meg egy sárkányos filmet néznek üvöltve a tévében, a leves forr és egyébként mindenki nyüzsög, hogy mikor indulunk a majálisra):laugh: |
|
|
||||
|
||||
|
Figyelem! A szavazásokat mindkét helyen lezártam.
Már nem lehet szavazni! Jövök az Online csapat és a Klubos csapat szavazásának eredményeivel 5-10 perc múlva! Számítok a részvételetekre! :hehe:
|
||||
|
||||
|
hú, de izgalmas!
![]() Mindenkit csókoltatok, onlányokat és fiúkat, na meg a Klubos csapatot is!:olelke:
|
||||
|
||||
|
No, jövök az eredménnyel!!!! Nagyon köszönöm mindenkinek a szavazatokat! A klubban jelenleg 11-en szavaztunk, az online szavazás 30 szavazó véleményét tükrözi! Most ugye felcseréltük, a klubos szavazatok alapján alkotnak az online alkotók, és fordítva. Az Online csapat alkosson az alábbi kritériumok szerint: Az oldal háttere legyen: MINTÁS Ha kommentár készül, akkor az legyen: KÉZZEL ÍRT Milyen típusú díszítőelemek legyenek mindenképp: VIRÁG, SZALAG, BÉLYEGZŐLENYOMAT Milyen technikát mindenképp alkalmazzunk: PAPÍRSZÉL-TINTÁZÁS Hány különféle papírt használjunk még az alapkartonon kívül: HÁRMAT A Klubos csapat pedig az alábbi kritériumok szerint kezdi meg az alkotást: Az oldal háttere legyen: EGYSZÍNŰ Ha kommentár készül, akkor az legyen: KÉZZEL ÍRT Milyen típusú díszítőelemek legyenek mindenképp: VIRÁG, SZALAG, BÉLYEGZŐLENYOMAT Milyen technikát mindenképp alkalmazzunk: PAPÍRSZÉL-ÖREGÍTÉS Hány különféle papírt használjunk még az alapkartonon kívül: KETTŐ Fontos kiegészítések (most merült fel a klubon, így Nektek is tudnotok kell!):
Nagyon nagyon várom a szebbnél szebb alkotásokat!:olelke: Én is elkezdem az enyémet! :szia:
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-05-01 11:56 |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|