|
|||||||
| Szombat, május 1. Nemzetközi Scrapbook Nap kihívásai - 2.nap |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
mollee: Fotós kihívás, 2. nap
Szép jó napot mindenkinek!
Készek vagytok az új, napi kihívásra?! Kérlek keressetek egy olyan képet, amelyik érzelmet sugároz! Jókedv, szeretet, romatika ... gúny, rosszkedv, méreg.... :laugh: Figyelem! Tudjátok ez a kép lehet régi is! Te is kérsz? A kihívás galériája: Mollee: Fotós kihívás 2. *********************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! ***********************************************
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-05-01 08:03 |
|
|
||||
|
||||
|
Meg is nyitottam a galériát, kérlek ide töltsétek a Fotós kihívás 2. belépőfotóját!
Kihívás galériája: Mollee: Fotós kihívás 2. Várjuk a fotókat!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Újabb Anyuci fényképe érzelemről
|
||||
|
||||
|
Én is megérkeztem a választott képemmel
|
||||
|
||||
|
nem biztos, hogy jól értem, de ha arra gondolsz, hogy kell belinkelni hogy hol található a kép azt így kell:
itt az ablak fölött(ahova írod a hozzászólást) vannak ikonok keresd meg a link beillesztése ikont(egy földgömb) egy másik lapon nyisd meg a képedet és másold ki a linkjét (legfölül kijelölöd azt, hogy http://...... jobb klikk-másolás) a hozzászólásban jelölj ki egy szót(mondjuk azt, hogy ITT) menj a földgömb ikonra, kattints rá és oda írd be az előbb kimásolt linket (jobb klikk beillesztés) a http ne szerepeljen kétszer bocs ha nem erre gondoltál, akkor írd meg pontosabban remélem segítettem :szia: |
|
|
||||
|
||||
|
AZt hittem arra gondol, hogy ide beszúrni egy képet, hogy ne mellékletként, hanem teljes képként jelenjen meg.
|
||||
|
||||
|
Én is itt vagyok egy elgondolkozós képpel. Jövök nemsoká a jellel.
|
|
|
||||
|
||||
|
Köszi!
Igen, én is borzasztóra élvezetem, jópofa, kreatív képek születtek, és külön élveztem, hogy egy csomó mindent meg is tudtunk egymásról. Teljesen repülök a boldogságtól, köszönöm nektek!!!! Ja, de még nincs vége!!! Holnap is lesz még!!!!!!!!!:laugh:
|
||||
|
||||
|
:rolleyes:
Vittem ma is a gépet magammal (naná) és majális közepette: körhintázás előtt magunkat fotó, és a kirakodóvásáron is fotóztam: jel. Remélem jó lesz, de olyan friss, hogy még meleg.. |
|
|
||||
|
||||
|
Nekem rögtön a nyíl alakú útbaigazító tábláink jutottak eszembe. A slusszpoén az, hogy az utcák elején viszont nincs tábla
ezt a fő útról fotóztam:emarassed:
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|