|
|||||||
| Szombat, május 1. Nemzetközi Scrapbook Nap kihívásai - 2.nap |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Timcsoca: Sárga-Zöld-Fehér kihívás
Sziasztok!
A mai napon egy színkihívásra szeretnélek invitálni benneteket ![]() A kikötésem csak annyi, hogy az oldal főbb színei a zöld és a sárga legyenek, bármilyen árnyalat jó, valamint szerepeljen az oldalon legalább 1db fehér virág. Hagyományos és digitális alkotással is részt vehettek a kihíváson ![]() A határidő: május 2.éjfél Az elkészült alkotásokat ebbe a galériába töltsétek fel: Timcsoca: Sárga-zöld-fehér Jó szórakozást és jó alkotást kívánok! ![]() *********************************************** ![]() FIGYELEM! 2010 első hónapjaiban bevezettünk egy új dolgot: a scrapbook.hu hivatalos kihívásain való részvételért SB pontok gyűjthetők. Az összegyűjtött SB pontok ezután pénzzé válthatók majd a webáruházban. Tehát, mindenki, akinek van kedve, induljon a kihívásokon, mert feltöltött alkotása egy SB pontot fog érni! A pontgyűjtés részleteivel itt megismerkedhettek! *********************************************** |
|
|
||||
|
||||
|
Zöldmániában szenvedek. Biztos, hogy jövök én is. Egyébként is lelkes vagyok a Timcsó stílustól.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jöttem egy tulipános oldallal, sárga tulipán is van rajta! :P
Köszi a játékot, jó volt! Szeretem a "színes" feladatokat.Itt a tulis oldal.
|
||||
|
||||
|
Én hóvirágokat hoztam. Már egy ideje várakoznak a feldolgozásra, most megtörtént. Köszönöm!
|
|
|
||||
|
||||
|
Elnézést Lányok, hogy tegnap nem jelentkeztem, de du-án hat körül elment a netem, éjjel 11-ig "őriztem" a gépet, de nem jött vissza addig.
![]() Köszönöm az eddig beérkezett alkotásokat, megyek is megnézni őket!
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is jöttem egy oldallal! Köszi Timi a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
|
Timcsó, remélem, kész leszek ma! Őszintén szólva, összevonom a kihívásokat, hogy legalább érezzem, hogy haladok. Téged Francival pároztalak össze
Sietek! Csak hagymával jövök
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Már kommenteltem is, nagyon ötletes és szép ajándék!:thumbsup:
Gyönyörű oldalak születtek eddig Lányok, köszönöm!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Elkészültem én is, nagyon jó volt játszani. Friss eseményt dolgoztam fel.Pont volt egy ilyen színösszeállítású készletem (nekem ne lenne? hehehe).Itt található az oldalam. Timcso köszi a játékot!
|
|
|
||||
|
||||
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|