|
|
||||
|
||||
|
Videó: SB klub január
Itt egy újabb meglepi!
![]() Mindenkinek, M.I.N.D.E.N.K.I.N.E.K, ajánlom az alábbi videóbejegyzésünket!
A 2:33 perces videóban felfedezhetünk ismerős arcokat, láthatunk lelkes újakat, hallhatjuk a csivitelést, és egy kis ízelítőt is láthatunk a webáruház termékeiből! Klikk az alábbi képre, és dőlj hátra! A végén pedig mosolyogj! Legalább úgy, mint én. ![]() ![]() ![]() Videó: SB klub, január Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-01-10 21:40 |
|
|
||||
|
||||
|
Ó Gigi... én észre sem vettem, hogy videóztok
![]() Nagyon benne voltam a lyukasztásokba Én imádom ezeket a napokat. Olyan jó hogy találkozhatunk egymással, és hogy mindig vannak új tagok, akiket mindig olyan szívesen fogadunk. Hozzák a sok újdonságot és információt... és pillanatokon belül elrepül az 5 óra!Aki teheti jöjjön el a következő alkalomra!
CT:RainbowDesigns, DidóDesigns, TimoDesigns, PinkLottyDesigns, MörjikeDesigns, KikinouDesigns "A boldogság olyan pillangó, melyet ha kergetünk, soha nem érhetünk utól, de ha leülünk csendben, leereszkedik hozzánk. " AltalenaBlogja |
|
|
||||
|
||||
|
Tök jóóó volt nézni! Micsoda nyüzsgés!
Legközelebb megpróbálok ott lenni! Mikor lesz?
|
|
|
||||
|
||||
|
Én mint - mint mindig - elképesztően jól éreztem magam... őszintén szólva ma teljesen meglepett, hogy videoztál is Gigi
...annyira kikapcsoltam szombaton, hogy észre sem vettem. De jó volt most visszanézni!
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|