|
|||||||
| Ünnepi kihívások Tekintsd át milyen kihívásokkal készültünk, s ha van kedved, játssz velünk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Vázlatos kihívás
Jó reggelt! Fergeteges szülinapi ünneplést kívánok Mindannyiótoknak! Remélem, minél több kihívásban velünk tartotok!
A kihívás nagyon egyszerű: én készítettem egy vázlatot, ti pedig ez alapján alkottok akár hagyományos, akár digioldalakat. Ugye, nem bonyolult? Remélem, tetszik! (A vázlat nem kör alakú!!! Tehát nem muszáj ilyen formájút készítenetek Nektek is.) Ja, a legjobb az egészben, hogy nyerni is lehet! Bizony! A legjobban tetsző alkotást egy 1500 Ft-os vásárlási utalvánnyal díjazzuk!Határidő: február 17. szerda éjfél Kérlek, hogy a Vázlat-kihívás Jankával c. galériába töltsétek fel oldalaitokat! Várom alkotásaitokat! Íme, az én oldalam:
|
|
|
|||
|
|||
|
Erre is megpróbálok jönni, mertnagyon tetszik a vázlat
![]() Olyan izgalmas ez az egész!
|
||||
|
||||
|
Örülök, hogy tetszik a vázlat! Mindenki olyat készít vele, amilyet szeretne. Formáljátok át nyugodtan saját ízlésetek szerint! Legyen akár négyzetes, akár köralak, indákkal vagy más díszítőelemekkel körberakva, egy fényképpel vagy többel
Csak rajtatok áll!
|
|
|
||||
|
||||
|
janka annyira tetszik ez a vázlatod na meg az oldalad a kis hercegről és a családjáról, hogy gyorsan készítettem egyet én is a sajátomról :rolleyes:: itt van ni.
Köszi a szuper kihívást, az inspirációt, meg mindent. :*
|
||||
|
||||
|
Szupi a vázlat. Öröm, volt használni! Kész a képem is:
|
|
|
||||
|
||||
|
Janka ezt sem hagynám ki, de kis időt kérek!!!:cool:
Szuper az oldalad és a vázlat is természetesen!!!:*
|
|
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Én eddig csak nézelődtem a Scrapbook.hu-n, de azt hiszem, hogy ideje kipróbálnom magam. Ez a kihívás nagyon tetszik! :-) Szerdáig igyekszem összehozni valamit. Remélem sikerül! |
|
|
|||
|
|||
|
Most nézem, hoy a speedscrapes oldalam mennyire hasonlít ehhez a vázlathoz. Persze másikkal jövök,mert van tervem rá :laugh:
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Janka, nagyon jó kis vázlatot készítettél, jó volt vele dolgozni.
A fiammal együtt válogattuk a képeket, és ő választotta a díszítő elemeket is, amiket felhasználtam. Így végül is, ketten alkottuk az egészet. Miután feltöltöttük a galériába, megkérdezte: -Most mindenki ilyen karikásat csinál?:cool: A közös oldalunk itt látható:
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|