|
|||||||
| Ünnepi kihívások Tekintsd át milyen kihívásokkal készültünk, s ha van kedved, játssz velünk! |
![]() |
|
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
|
||||
|
||||
|
Speed Scrap - készíts oldalt ma 17 óráig!
A kihívás lényege, hogy 3 óra alatt kell elkészítened oldaladat, ami lehet hagyományos vagy digitális. Az oldalt a megadott szempontok alapján kell elkészítened, de azért nem vagyunk vaskalaposak.
![]() A szempontok a következők: 1. Válassz ki 3db képet, amelyek ugyanazon az eseményen, alkalomkor készültek. Vágd le őket 8×8cm-esre. 2. Használd a kedvenc papírkészletedet, ebből válassz ki 1 egyszínű és 2 mintás papírt. 3. Készíts alátétet a fotóid alá, majd egy tetszőleges elrendezésterv alapján, a három papírt felhasználva készítsd el az oldaladat. 3. Az egyik mintás papír legalább egy mintáját használd fel külön díszítőelemként. 4. A címfelirat elkészítéséhez használj betűmatricát vagy chipboard betűket. 5. Díszítőelemként bármit felhasználhatsz, csak egy megkötés van: legyen közötte legalább egy a jelenleg kedvenc díszítőelemedből. 6. Írj kommentárt az oldaladra! Az elkészült alkotásokat a 17.30-ig kell feltöltened a Speed Scrap galériába. A nyeremény 1db SB-pont. Az erre a kihívásra vonatkozó SB pont ide kattintva letölthető>> Természetesen a határidő után is feltöltheted az alkotásodat, de ekkor nem jár a pont. Kellemes alkotást! Óra indul! Íme az én oldalam, amelyet inspirációs céllal készítettem.
Utoljára módosítva: Gigi által : 2010-02-13 17:49 |
|
|
||||
|
||||
|
Hű, ez izgi! Digiben mi számít betűmatricának, vagy chipboard betűnek?
|
|
|
||||
|
||||
|
Én is itt vagyok ám. PErsze a gyerkőcök nem alszanak, így nem tudom, hogy meg tudom-e csinálni 5-ig, de mindenképp jövök. Legfeljebb határidő után!
Nagyon szép az oldalad, Betsie!
|
|
|
||||
|
||||
|
Értem, tehát bármi, amit alpha-ként letöltöttem, ugye? No, akkor lépek is a netről, és remélhetőleg a közben nézett olimpia megnyitó ismétlés hoz valami ihletet is. Már nagyon vártam ezt. Mindenkinek jó munkát!
|
|
|
||||
|
||||
|
A megadott instrukciók alapján igen, de ha többet szeretnél felhasználni, akkor nem baj, elfogadjuk.
![]() Most megyek családi ünnepi ebédelni, de ha kérdésetek van, akkor válaszolok rá utána. Jó alkotást mindenkinek, izgatottan várom miket készítetek! |
|
|
||||
|
||||
|
Oké, tudod, hajtok az SB pontokra :laugh:
Akkor jankásan-szabadon kezelem az instrukciókat. Az tuti, hogy lesz rajta lepke
|
|
|
||||
|
||||
|
Hű Betsie ez gyönyörű oldal, és szuper a kihívás! Még nem tudom, nagyon szeretnék egy oldalt készíteni.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nagyon tetszik ez a kihívás is, és nagyon szép az oldalad Betsie. Úgy szeretnék jönni, de sajnos határidőre én tuti nem készülök el, ugyanis most játszunk a gyerekekkel, csak bekukkantottam...
|
||||
|
||||
|
Sajnos 4-kor el kell mennünk szülinapozni, így hát erről most lemaradok.:cry:
De nagyon várom mi szépeket alkottok!:laugh:
|
||||
|
||||
|
Sziasztok
![]() Én is igyekszem jönni szülinapra vagyunk mi is hivatalosak, de Manóm még alszik, így talán sikerül megalkotni az oldalt megyek is Köszönöm Betsie a játékot
|
||||
|
||||
|
Szuper a kihívás, szép lett az inspiráló oldal!
A férjem most vitte el a lányokat egy szülinapi buliba, úgyhogy 6-ig elvileg nyugalom lesz itthon. Remélem sikerül majd befejeznem! ui: Huhhh, ma mindenhol szülinap van!? |
|
|
||||
|
||||
|
Én próbálgattam, de csak hagyományosba tudom elképzelni ezt a kihívást! Valahogy nem áll össze az oldal!
De azért figyelem, mit alkottok
|
|
|
||||
|
||||
|
Brigi, sajnálom, remélem azért sikerül majd alkotni valamit - ha mást nem, akkor később, hagyományosban.
Utoljára módosítva: betsie által : 2010-02-13 14:29 |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|