|
|
||||
|
||||
|
Köszi a kérdést! Nem, ezek olyanok, amivel gombokat, apró fémdíszeket, ilyesmiket lehet papírra rögzíteni, vagy aminek van egy kis görbülete. Arra jó, amikor már nem tudsz kétoldalast odatenni, mert túl pici amit ragasztanál, és az is jó benne, hogy van egy icipici dimenziója, így megfogja mondjuk domború oldaláról is a gombot mondjuk. Nagyon kényelmes, mert csak odanyomsz egyet, lehúzod a hátulját, és odanyomod a gombot. Maga a ragasztó teljesen sima. Ja, és nagyon erős is! A felhasználásáról lesz egy videó, és akkor majd jobban látszik. Én nagyon imádom használni.
Utoljára módosítva: Gigi által : 2009-02-14 09:37 |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Most láttam, hogy a Tim Holtz-Distresser Tool elfogyott. :embarassed:
Várható, hogy tudok rendelni még belőle? És ha igen, mennyi időn belül? Köszi előre is!
|
||||
|
||||
|
Köszi
Ha nem gond én nem kérdeznék...csak szeretném leírni, hogy mennyire tetszenek a termékek amiket rendeltem. A kartonok nagyon bejönnek, szépek nagyon! Fel is tettem a most elkészült oldalamat. Itt is meg szeretném köszönni a pontosságotokat és a folyamatos tájékoztatást!
|
|
|
||||
|
||||
|
Kedves Adryn!
Köszönjük szépen a visszajelzést! Örülök, hogy mindennel meg voltál elégedve! Futok is megnézni az alkotásodat!!
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
![]() Én még teljesen új vagyok ebben a technikában. Azt szeretném kérdezni, hogy a webáruházba 2 fajta "Distress Ink" is van amit ahogy látok öregítéshez lehet használni. Mi köztük a különbség? Előre is köszönöm
|
|
|
||||
|
||||
|
Csak színben van különbség köztük. Mindkettő nagyon szép, barnás színű. A Vintage Photo a szépiához közelebb álló színű, picivel sárgásabb színárnyalat, mint a Walnut Stain. Szerintem, az alapfelszerelésbe bármelyik kiváló, mert mindegyiknek nagyon szép színe van. Mivel ennek nincs erőteljes színe, nem hagy olyan lenyomatot, mint a Memento, ezért semmilyen háttértől nem fog nagyon elütni. Szinte bármilyen szín mellé használható mindkettő.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hófehér. Mari7 visszajelzése alapján a sötét karton beszívja és így nem látszik papíron, csak fotóra tudsz vele írni vagy más, nem porózus alapra (pl. akrillap).
Sötét papírra az Inkessentials toll jó, ez viszont jelenleg épp kifogyott, de március elejére lesz.
|
||||
|
||||
|
Helló! Szombaton rendeltem a webáruházból és azt szeretném tudni, hogy nem ma kellene megérkeznie? És ha igen, akkor kb. mikor? Előre is köszi a választ!
|
|
|
||||
|
||||
|
Szia Rena!
Ma kap mindenki e-mailt a rendelés házhozszállításáról. Kis türelmedet kérjük.
|
||||
|
||||
|
Én is megkaptam tegnap a csomagot. Nagyon örültem neki. Rögtön ki is próbáltam a művészkést. Hát még gyakorolni kell!
|
|
|
||||
|
||||
|
sziasztok!
nekem egy olyan problémám van, hogy múlt héten a kosárba tettem a distresser toolt, tim holtztól, de mivel még nem küldtem el akkor a rendelést időközben az a termék lekerült a webáruház árulistájáról! nyugtassatok meg, később még lesz belőle ugye?
|
|
|
||||
|
||||
|
Szia Jucusom!
(jó ez a név! )Köszi a kérdést, örülök neki! Örömmel mondhatom, hogy az általad említett albumalapokat március második felétől fogjuk árusítani webáruházunkban "Mama" és "Anya" szavakból lesz kapható. Jelenleg nálunk még nem. Ha tudsz várni a rendeléssel, kérlek várj! Anyák napjáig még el tudsz vele készülni és szépséges hozzávalókat is tudsz hozzá majd választani webáruházunkból! Azért is örülünk ennek a ténynek, hogy kínálatunk ezzel a termékcsaláddal bővül, mert az albumok gyártója egy kis magyar cég!
|
|
|
||||
|
||||
|
Szeretném megkérdezni, hogy az American Crafts Pastel kartonból csak barack van? Esetleg én bénázok valamit és ezért nem tudok más színt a kosaramba tenni?
(Betsie tegnap írtam megkaptad?)
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|